Cremă pentru acnee Aczedol cu CBD

Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
CIBD0030
195Lei
5/5 (4 opinii) Spune-ţi opinia

Noua cremă de la Cibdol, Aczedol este creată special pentru a combate acneea. Aczedol este un dispozitiv medical special conceput pentru a atenua senzația de mâncărime și arsură asociată acneei vulgaris. Formula sa unică se se folosește de puterea lipozomilor pentru a proteja pielea fragilă și sensibilă afectată de acnee, ceea ce permite ca funcțiile de restaurare și antibacteriene ale CBD să pătrundă adânc în piele unde este nevoie cel mai mult.

Aczedol are o formulă diferită față de alte tipuri de creme CBD. Principalul ingredient sunt fulgii de ovăz coloidal care susțin și protejează pielea iritată adăugând un strat de susținere. Această activitate este potențată de canabidiolul din planta de Cannabis sativa.

Formula lipozomală a lui Aczedol facilitează trecerea ingredientelor active prin mai multe straturi ale pielii pentru o putere maximă de penetrare. Lipozomii sunt frecvent utilizați în medicamentele eliberate pe bază de rețetă; aceștia sunt niște vezicule sferice care conțin cel puțin un dublu strat de fosfolipide și care s-au dovedit a fi extrem de eficiente în suplimentele alimentare.

Rata de absorbție a lipozomilor și încapsularea straturilor duble de fosfolipide permit componentelor active să fie absorbite direct în celule, spre deosebire de absorpția mai întâi în sânge sau în sistemul digestiv. Ingredientele active sunt capabile să ajungă la celule într-un mod mult mai raționalizat decât dacă lipozomii ar lipsi.

Cei alergici la oricare dintre ingredientele produsului în special cei alergici la Poaceae ar trebui să evite utilizarea Aczedol. Ovăzul conține gluten, iar lecitina este făcută din soia.

Acest produs este fabricat în Elveția de Cibdol

Volum: 50ml

Ingrediente: Lecitina; glicerol; etanol; Ulei de semințe de Vitis vinfera; Alcool arahididic; Columidă de fulgi de ovăz; Niacinamida; ulei de semințe de Simmondsia chinesis; Squalane; Alcoolu cetearilic; Myristyl Alcohol; Panthenol; Alcool behenilic; Gliceril caprilat; Arachidil Glucosid; Hidroxietil acrilat / sodiu actrildimtil Taurate Copoly; Tocopherly Acetate; Myristyl Glucoside; Glicozidul cetearilic; Myristicine; cannabidiol; Glicerină; Thetrahydrocurcumin; Extract de rozmarin; Alantoina; Acidu caprilhidroxamic; Acid lactic, Diacetat de glutamat de tetrasodiu; Glucoză; Alcool; apă.

 

Share

Opinii (4)

Spune-ţi opinia