1. Introducere

Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea site-ului web ulei-cbd.ro (denumit în continuare “Site”) și cumpărarea produselor comercializate de Well Done CBD SRL (denumită în continuare “Compania”), o companie înregistrată în România, care operează în conformitate cu legislația românească.
Prin accesarea și utilizarea acestui Site, acceptați să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2. Utilizatori eligibili

Site-ul și produsele comercializate de Companie sunt destinate exclusiv persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, care locuiesc în România. Prin utilizarea acestui Site și/sau achiziționarea produselor, confirmați că îndepliniți aceste criterii de eligibilitate.

3. Informații despre produse

Compania oferă informații despre produsele comercializate în baza cunoștințelor sale și a informațiilor disponibile. Deși Compania face eforturi pentru a asigura exactitatea și corectitudinea informațiilor, nu poate garanta completitudinea sau lipsa erorilor în aceste informații. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica informațiile oferite înainte de a face o achiziție.

4. Prețuri și disponibilitate

Prețurile și disponibilitatea produselor pot fi modificate în orice moment fără notificare prealabilă. Compania își rezervă dreptul de a refuza orice comandă în cazul în care prețul sau disponibilitatea unui produs este incorectă.

5. Procesul de comandă

Pentru a plasa o comandă pe Site, utilizatorii trebuie să completeze un formular cu informațiile necesare, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Compania își rezervă dreptul de a refuza orice comandă dacă informațiile furnizate sunt incorecte sau incomplete.

6. Plată

Plata pentru produsele comandate se poate face prin diferite metode, cum ar fi cardul de credit, transfer bancar sau plata ramburs. Utilizatorii sunt responsabili pentru plata în totalitate a sumelor datorate în legătură cu comenzile plasate.

7. Livrare

Compania va livra produsele comandate la adresa specificată în formularul de comandă, în termenul comunicat la plasarea comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru corectitudinea și completitudinea informațiilor furnizate în legătură cu adresa de livrare.

8. Retur și rambursare

Utilizatorii au dreptul să returneze produsele nedesigilate si neutilizate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora;