Ulei CBD Canabis

Interviu GreatFashion.ro: Dr. Dacian Hulber despre Canabisul Medicinal și importanța legalizării sale

Interviu GreatFashion.ro: Dr. Dacian Hulber despre Canabisul Medicinal și importanța legalizării sale

Un interviu excelent realizat și publicat de GreatFashion.ro aduce în discuție un subiect de actualitate și importanța majoră. Legalizarea Canabisului Medicinal. 

Dr. Dacian Hulber intruneste toate atuurile unui medic-explorator, fiind un terapeut special si unic in perimetrul medicinii contemporane. Medic de medicina generala, este un tamaduitor pasionat de medicina integrativa, care priveşte bolnavul ca pe un intreg (corp-minte-spirit). Spirit nelinistit, devotat pacientilor sai, a cautat intotdeauna solutiile cele mai eficiente pentru mentinerea sanatatii si a starii de bine a organismului uman.

Iar eficienta medicala, in cazul sau, se masoara in ani de studii, framantari si experienta in cunoasterea celor mai noi si moderne terapii alternative si complementare. Cum inflamatia este un proces patologic deosebit de sever, care declanseaza majoritatea bolilor grave, Dr. Dacian Hulberstrabate tari si continente intregi, cu speranta si dorinta de inovatie. Republica Chineza, Statele Unite ale Americii sau tarile din UE – nimic nu a fost departe si imposibil pentru Dr. Dacian Hulber in cursurile si cercetarile sale zilnice in folosul oamenilor aflati in suferinta. Niciun efort nu i se pare in zadar atunci cand rezultatele sale sunt bune si excelente in multe cazuri declarate incurabile de medicina alopata.

Click aici pentru a citi articolul în totalitate pe GreatFashion.ro

sursa imagine: squarespace.com

sursa articol: greatfashion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *