Cremă pentru psoriazis Soridol cu CBD

Disponibilitate:
Out Of Stock
Cod produs:
CIBD0032
195Lei
5/5 (3 opinii) Spune-ţi opinia

Crema Soridol de la Cibdol ajută pielea venind cu aport de CBD și contribuind la creșterea celulară normală. Soridol este un dispozitiv medical special conceput pentru a atenua mâncărimea și pruritul asociate psoriazisului. Ingredientele active sunt fulgii de ovăz coloidal; aceștia susțin pielea cu un strat de polizaharide pentru a calma și a ameliora zonele iritate.

Proliferarea naturală este susținută cu extracte din Cannabis Sativa care conțin o cantitate mare de canabidiol. Formula lipozomală unică permite ingredientelor să pătrundă adânc în piele acolo unde sunt cele mai necesare.

Formula echilibrată a ingredientelor calmează mâncărimea și menține pielea umedă, protejată și hrănită cu vitamine esențiale și antioxidanți.

În cazul psoriazisului, pielea este mai greu de întinerit, deoarece multe straturi ale pielii sunt excesiv de uscate și fragile. Formula de cremă Soridol folosește lipozomi - vezicule mic sferice - care transferă ingredientele active în zonele care au cel mai mult nevoie de ele. În acest caz, suferinzii de psoriazis primesc un sprijin mai aprofundat decât ar primi cu alte produse pentru piele.

Cei alergici la oricare dintre ingredientele produsului în special cei alergici la Poaceae ar trebui să evite utilizarea Soridolului. Ovăzul conține gluten, iar lecitina este făcută din soia.

Acest produs este fabricat în Elveția de Cibdol.

Volum: 50ml

Ingrediente: Apă; Cannabidiol;  Isostearat de izostearil; ulei de semințe de Prunus Armeniaca; Simmondsia; Ulei de semințe de chinesis; Poligliceril-6 distearat; Glicerină; Betaină; fulgi de ovăz coloidal; Pathenol; Alcool cetearilic; Candelilă / Jojoba / Esenți de poligliceril-3 din branza de orez; Gliceril stearat; Stearoil lactilat de sodiu; Gliceril caprilat; inozitol; Esteri Jojoba; Hidroxietil acrilat / actrildimetil sodiu; Taurate Copoly; Acetat de tocoferil; Thetrahydrocurcumin; Alcool cetilic; Acid lactic; Acid caprilhidroxamic; Alcool; Extract de scoarță de la Phellodendron; Diacetat de glutamat de tetrasodiu; Colecalciferol.

Share

Opinii (3)

Spune-ţi opinia