Elveția deschide primul Centru de Cercetare pentru Canabis

Elveția deschide primul Centru de Cercetare pentru Canabis />

Pure Cannabis Research AG și Pure Holding AG au anunțat înființarea Centrului de Cercetare a Canabisului (CRC) la începutul lunii septembrie . CRC, localizată în Elveția, va facilita cercetările de ultimă oră asupra canabisului. În colaborare cu ETH Zurich, NRGene, Israel și alți parteneri globali, Pure Cannabis Research AG intenționează să îmbunătățească în mod semnificativ metodele de creștere a plantelor.

Potrivit unui comunicat al companiei, mai mult de 10.000 de plante de canabis vor fi măsurate și analizate în aceste studii foarte complexe. Cunoștințele și datele obținute din aceste studii vor fi utilizate în combinație cu date genomice de proprietate pentru a permite asamblarea de suite de trăsături complexe într-o multitudine de combinații diferite. Compania declară că profilurile de aromă, rezistența la dăunători și ciuperci, culorile florilor, viteza de creștere și alte caracteristici ale plantelor nu vor mai fi lăsate la întâmplare.

"Este fascinant modul in care aceasta piata a fost dezvoltata. Alocarea adecvata a resurselor duce la o situatie profitabila pentru industrie si pentru omenire", a declarat Stevens Senn, CEO al Pure Holding AG, in comunicatul de presa "Cunostintele acumulate in stiinta sunt benefice atât pentru societate, cât și pentru piață. "Planta de canabis are un potențial incredibil și, datorită centrului de cercetare, vom putea să examinăm și să realizăm acest potențial", a spus el.

"Vom contribui foarte mult la descoperirile științifice", a adăugat Yannik Schlup, CBO de la Pure Cannabis Research AG, referindu-se la misiunea Pure Cannabis Research AG. "Planta de canabis este profund valoroasă ca o sursă de produse fitofarmaceutice cu capacitatea de a îmbunătăți viața a milioane de oameni ".

Oferin in Romania o gamă largă de produse pe bază de CBD, contactează-ne pe chat-ul de pe https://ulei-cbd.ro sau prin e-mail la [email protected] iar noi te vom îndruma către alegerea potrivită.

Vezi aici produsele noastre:

click pentru a accesa site-ul nostru de produse pe bază de CBD certificate și cu analize de laborator,